Η Εταιρεία

Σύντομο ιστορικό

Το 1962 ο Παναγιώτης Αγαλιώτης ξεκινά να εργάζεται στην ΑΞΩΝ Α.Ε., αντιπροσωπεία της Kienzle στην Ελλάδα, ως τεχνίτης οργάνων. Μετά από 8 χρόνια, το 1970 αποχωρεί και ανοίγει δικό του συνεργείο ταχογράφων στην Αθήνα, στην οδό Δράκοντος, απέναντι από την έξοδο των υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ) Κηφισού.

Στα χρόνια που ακολούθησαν το κατάστημα υπό τον διακριτικό τίτλο “Ταχοσέρβις”, ανθεί και αποκτά φήμη και σταθερή πελατεία. Από το 1989 τον Παναγιώτη Αγαλιώτη ακολουθεί στο επάγγελμα και ο γιος του Αλέξιος. Το 2002 ανοίγουν υποκατάστημα στον Ασπρόπυργο. Πατέρας και γιος εργάζονται παράλληλα στα δύο συνεργεία έως και το 2008 όπου η επιχείρηση μεταφέρεται εξολοκλήρου στον Ασπρόπυργο.

Από το 2011 ο Αλέξιος Αγαλιώτης αναλαμβάνει πλήρως την επιχείρηση μετά και τη συνταξιοδότηση του πατέρα του. Το 2014 το κατάστημα στον Ασπρόπυργο ανακαινίζεται και λειτουργεί υπό νέο διακριτικό τίτλο “TachoDigital – Συστήματα Ελέγχου Μέτρησης & Εντοπισμού”.

Καθώς η επιχείρηση αναπτύσσεται, το 2020 αλλάζει νομική μορφή και δημιουργείται η εταιρεία TACHODIGITAL Ε.Ε.

Λόγω της ανοδικής πορείας και της αύξησης του κύκλου εργασιών η εταιρεία μεταφέρθηκε στον ίδιο δήμο, σε νέες, σύγχρονες και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών προδιαγραφών επί της Λ. Νάτο & Σπανάκου.

Πλεονεκτήματα μας

Η εταιρεία μας έχει αξιοσημείωτη εμπειρία στο χώρο των ταχογράφων, έχοντας παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη τους από τα πρώτα μοντέλα μηχανικού ταχογράφου, μέχρι τους ψηφιακούς τελευταίας τεχνολογίας. Ανάλογη εμπειρία υπάρχει και στους περιοριστές ταχύτητας.

Σύγχρονες τεχνολογίες

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας ήρθαν στο προσκήνιο νέες δυνατότητες και προϊόντα που απευθύνονται στον επαγγελματία αυτοκινητιστή και στις εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα. Παρακολουθώντας αυτές τις εξελίξεις η TachoDigital διαθέτει μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες όπως τηλεματική, GPS, διαχείριση στόλου οχημάτων κλπ. Σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του ταχογράφου η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει πλέον μεγάλο εύρος από τις ανάγκες των πελατών μας.